FIBARO Trainingen

De FIBARO trainingen zijn online te volgen en op een fysieke locatie. Er zijn verschillende type FIBARO trainingen beschikbaar, voor de meest actuele data en registratie kun je terecht op onderstaande pagina.

De FIBARO Introductie Training word op locatie georganiseerd in Rotterdam bij FIBARO Benelux en bij geautoriseerde FIBARO trainingspartners. De kosten voor een training online of op fysieke locatie zijn € 99,- (excl. BTW).

Bekijk de ‘Gecertificeerd FIBARO Installateur‘ pagina voor meer informatie over het programma, voor vragen kun je contact opnemen met FIBARO Benelux op telefoon nummer +31(0)85 7606162 of via de e-mail info@fibarobenelux.com.
Online FIBARO certificeringspakket

Inhoud: Training + Certificering

De FIBARO Essentials behandeld belangrijke elementen die nodig zijn voor de configuratie van het FIBARO Systeem.

Na het voltooien van de online certificering kun je aan de slag als gecertificeerd FIBARO installateur. Het certificeringspakket geeft toegang tot de FIBARO Introductie training, FIBARO Essentials en het FIBARO Certificeringsexamen.

In de online Introductie Training maak je kennis met FIBARO. Je leert de basisprincipes van het FIBARO Systeem, de werking van de draadloze communicatietechnologie, de unieke eigenschappen en technische specificaties van de producten, de oplossingen met het smart home systeem en de FIBARO Installer App.

Het certificeringsexamen is het laatste onderdeel voor de certificering als FIBARO installateur. Het interactieve examen test je kennis over het FIBARO Systeem, de producten en software.
Online FIBARO certificering

Inhoud: Certificering

Heb je een Introductie Training gevolgd bij FIBARO Benelux of bij een geautoriseerd trainingspartner en wil je aan de slag als gecertificeerd FIBARO installateur? Met dit product kun je de laatste onderdelen uitvoeren ten behoeve van de certificering.

Hiermee krijg je toegang tot de volgende elementen: FIBARO Essentials, het certificeringsexamen, toegang tot premium webinars en de Pro Academy.

Let op: Het volgen van een Introductie Training is verplicht voor de certificering. Heb je nog geen Introductie Training gevolgd? Bekijk de volgende pagina voor meer informatie: FIBARO Trainingen, of neem contact op met FIBARO Benelux op telefoon nummer +31(0)85 7606162 of via de e-mail info@fibarobenelux.com.