FIBARO Trainingen

De FIBARO Trainingen zijn ontwikkeld om professionals voor te bereiden met de kennis over FIBARO producten en de configuratie principes. De trainingen bestaan deels uit theorie over FIBARO, Smart Home en draadloze communicatie en praktijkactiviteiten met het FIBARO Systeem. De training wordt gegeven door een door FIBARO Benelux geautoriseerde partner. De FIBARO Introductie Training is online te volgen en op een fysieke locatie, georganiseerd in Rotterdam bij FIBARO Benelux en bij geautoriseerde FIBARO trainingspartners.

Voor meer informatie over de inhoud van de trainingen, kosten en de voorwaarden kun je de volgende pagina bekijken: link, of neem contact op met FIBARO Benelux op telefoon nummer +31(0)85 7606162 of via de e-mail info@fibarobenelux.com.

Word gecertificeerd

Word gecertificeerd FIBARO installateur en help klanten met de oplossingen van FIBARO.

Meer informatie
Agenda webinars

Op dit moment zijn er geen nieuwe webinars gepland. Bekijk voor meer informatie & registratie het dealer portal. Hier vind je tevens de actuele trainingsdata.

Aanmelden
Agenda praktijktrainingen

De FIBARO Installer Professional & FIBARO Developer training wordt regelmatig georganiseerd op verschillende locatie in Nederland. Bekijk voor meer informatie & registratie het dealer portal. Hier vind je tevens de actuele trainingsdata.

Aanmelden
Contact

Geen geschikte trainingsdatum in de regio gevonden? Neem contact op met ons team.

Aanmelden